Home » Stany De Rechter – Lijsttrekker

Stany De Rechter – Lijsttrekker

Ik ben Stany en heb jaren geleden rechten gestudeerd. Nadien heb ik bij Morres in Hulst en bij e5-mode in Sint-Niklaas gewerkt tot op het moment waarop ik burgemeester van Stekene mocht worden, in januari 2005. Intussen heb ik het voorrecht al 14 jaar uw burgemeester te mogen zijn. In mijn jeugd was ik, net zoals mijn zoon Merlijn, actief bij de chiro van Stekene. Ik was ook bestuurslid van o.m. voetbalclub Gouden Leeuw en heemkring d’Euzie.

Politiek is voor mij het summum van het verenigingsleven: zich mogen inzetten voor de hele gemeenschap en alle inwoners, en er voor zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Ik ben vooral blij en fier dat we met het college de afgelopen zes jaar een parcours hebben afgelegd, waarin we het grootste deel van ons programma hebben kunnen realiseren. Beloven is gelijk aan doen. De volgende zes jaar wil ik vooral werk maken van de verdere uitwerking rond De Sportstek en de ontwikkeling van Het Zomerhuis: beide plaatsen zie ik als ontmoetingsplaatsen voor iedereen.

Mijn keuze voor Gemeentebelangen is reeds 30 jaar geleden gemaakt. Gemeentebelangen is Stekens, puur en oprecht. Vriendschap en samenhorigheid zijn bij ons geen loze begrippen.