Home » Sam Schokkaert – 24ste kandidaat

Sam Schokkaert – 24ste kandidaat

Ik ben Sam Schokkaert, en woon op Bosdorp. Ik heb twee jaar politieke wetenschappen gestudeerd aan de UGent maar heb besloten dit jaar te starten met de richting communicatiemanagement aan Artevelde. Ik ben groepsleider van Chiro Sint-Andreas, kernlid van jeugdhuis De Cramme en ben ook penningmeester van de gemeentelijke jeugdraad.

Als 19-jarige is het logisch dat ik jeugd in de ruimste betekenis van het woord een belangrijk thema vindt. Ook veiligheid, cultuur en vrije tijd dragen mijn interesse weg. De vrijetijdszone, met in het bijzonder het nieuwe jeugdhuis De Cramme, vind ik bijzonder geslaagd. De jeugd krijgt in Stekene de kans om zich te engageren of projecten op poten te zetten. Ik heb gekozen voor Gemeentebelangen, omdat daar de Stekenaar centraal staat. Zij hebben ondertussen ook bewezen wat goed bestuur is. Binnen deze groep kan ik mijn engagement vanuit het verenigingsleven doortrekken, om vanuit mijn eigen invalshoeken mijn steentje bij dragen.