Home » Rudi De Boever – 10de kandidaat

Rudi De Boever – 10de kandidaat

Ik ben Rudi. Ik woon in de Bormte met mijn vrouw Kathleen. We hebben samen 3 kinderen. Je kan me kennen via het verenigingsleven waaronder Davidsfonds of als bezoeker van de vele gemeentelijke culturele activiteiten. Ik ben momenteel gemeenteraadslid. Stekene is een bijzonder actieve gemeente met veel evenementen en activiteiten die toegankelijk zijn voor het brede publiek. Er is ook een mooi evenwicht tussen het behoud van het landelijk karakter en de plaatselijke economische bedrijvigheid. Ik ben fier op de nieuwe wijk in Kemzeke, de muziekwijk, de vernieuwbouw van WZC Zoetenaard en de vele wegenwerken die gezorgd hebben voor een betere infrastructuur. Ik zie Gemeentebelangen als een partij met een duidelijke Vlaamse insteek, die al jaren heeft bewezen wat goed bestuur inhoudt; het is een toffe groep voor wie Stekene op de eerste plaats staat, en niet de partijpolitiek.