Home » Rita De Plukker – 17de kandidaat

Rita De Plukker – 17de kandidaat

Ik ben Rita, een dynamische en optimistische dame uit Koewacht, waar ik woon met mijn man, Patrick. We hebben twee dochters, Griet en Carolien. Griet heeft ons vijf kleinkinderen geschonken. Ik zit in de Dorpsraad van Koewacht en trek graag mee de kar in de organisatie van de Internationale Jaarmarkt, maar ik neem ook de tijd voor uitstapjes in eigen gemeente. Je vindt daar alles, natuur en rust of gezellige drukte in het centrum tijdens de zaterdagmarkt, waar je me in de vroege uurtjes wekelijks kan aantreffen.

Ik ben fier op de samenhorigheid die de afgelopen jaren meer voelbaar is in Stekene. Het is een fijne gemeente om wonen. Ik kijk persoonlijk heel erg uit naar het nieuwe domein Zomerhuis. Ik hecht veel belang aan het verenigingsleven, de wijkwerkingen, de vele comité’s die iets organiseren of realiseren. Stekene leeft, en dat doet ook elke leefkern. Mijn hart staat dan ook open om Koewacht te ondersteunen!

Ik voel me goed bij Gemeentebelangen: de mensen, de vriendschap, maar ook de ijver en ernst waarmee we allemaal ons steentje kunnen bijdragen werkt aanstekelijk. Gemeentebelangen is een team met visie waar geluisterd wordt naar iedereen.