Home » Pieter De Witte – 7de kandidaat

Pieter De Witte – 7de kandidaat

Ik ben Pieter, en woon samen met Tine en ons zoontje Lukas in de Stadionstraat in Stekene. Politiek is altijd een passie geweest. De afgelopen jaren heb ik daar nog meer vorm aan kunnen geven als schepen. Ik ben bevoegd voor de financiën van de gemeente Stekene, maar ook milieu, onderwijs en het economisch beleid zitten in mijn takenpakket.

We hebben de afgelopen 6 jaar onze schuld afgebouwd met 7 miljoen euro. Tegelijkertijd hebben we ongeveer 25 miljoen euro kunnen investeren, in bijvoorbeeld onze nieuwe sporthal en wegen en fietspaden. Daar ben ik best wel fier op. Ik ben ook blij met het succes van de gemeentelijke cadeaubon. Ondernemerschap is bijzonder belangrijk. We moeten onze bedrijven en onze handelaars maximaal blijven ondersteunen en begeleiden om zich te ontplooien. Daar worden we op termijn allemaal beter van. Ook investeren in kinderopvang, speelpleinwerking, onderwijs en onze jonge gezinnen is prioritair.

Gemeentebelangen is de partij in Stekene waarin de Vlaamse zaak al meer dan 50 jaar fundamenteel aanwezig is. Maar bovenal staat Gemeentebelangen voor een beleid dicht bij de mensen en van de mensen.

Meer weten over Pieter? Bezoek de webiste van Pieter.