Home » Miranda Pauwels – 20ste kandidaat

Miranda Pauwels – 20ste kandidaat

Ik ben Miranda, ben 46 jaar en heb 2 lieve kinderen. Ik heb een relatie met Luc, die zelf twee lieve zonen heeft. Ik werk al 15 jaar op de vrije basisschool Toermalijn. Daar doe ik middagtoezicht, de naschoolse opvang en het onderhoud. Ik ben fier op de nieuwe Kerkstraat, op de culturele activiteiten en evenementen. En ik ben bijzonder fier om van bezoekers te horen dat we in een mooi dorp wonen. Cultuur, veilig verkeer, zorg en natuurlijk jeugdwerking en onderwijs zijn thema’s die me bezighouden en waar ik me voor wil engageren.

Ik heb voor Gemeentebelangen gekozen omdat ik graag wil dat Stekene verder kan blijven groeien onder leiding van de huidige bestuursploeg. Stekene groeit en bloeit en daar wil ik actief deel van uitmaken!