Home » Martine Mertens – 18de kandidaat

Martine Mertens – 18de kandidaat

Ik ben Martine, ik ben gehuwd met Paul en heb drie zonen en een kleinzoon. Ik ben afkomstig van Merksem en woon sinds 2014 in Stekene in de Voorthoek. Ik werk bij het OCMW van Antwerpen, waar ik de stafdienst Financiën mee versterk. Ik ben voorzitter van de kunstenaarsvereniging Artificium vzw, secretaris van de gemeentelijke cultuurraad en bestuurslid van de adviesraad voor culturele infrastructuur.

Met veel plezier en enthousiasme zing ik bij het Koninklijk Nobelkoor van Kemzeke. Cultuur en sociale thema’s spreken mij erg aan omdat het thema’s zijn die mensen in beweging brengen en ze daardoor ook samen brengen. Er is de laatste jaren hard gewerkt aan een bruisend Stekene en dat moeten we zeker behouden en nog verder uitbouwen. Ik ben ook enorm fier op de vele vrijwilligers in Stekene. Wat zij al bereikt hebben en nog zullen bereiken verdient heel veel respect.

Gemeentebelangen bestaat niet in Antwerpen en was me dus onbekend. Sinds ik in Stekene woon, heb ik ervaren dat Gemeentebelangen in Stekene veel dichter bij de burger staat. Ik wil daarom met uw stem en steun graag meewerken aan een goed functionerende samenleving, met verbinding tussen alle inwoners.