Home » Lorette De Permentier – 2de kandidaat

Lorette De Permentier – 2de kandidaat

Ik ben Lorette, en woon samen met Luc in Kemzeke. Ik heb twee kinderen en ondertussen al drie kleinkinderen. Ik ben actief in verschillende verenigingen, o.m. toneelvereniging ’t Kelderken, De Ghesellen van Sint-Jacob en de Omloop van het Waasland. Als schepen van sport ben ik bijzonder fier op de geslaagde realisatie van De Sportstek, en op de jaarlijkse huldiging van de sportkampioenen, die een stijlvol cachet heeft gekregen!

Ik vind de verdere uitbreiding van de vrijetijdszone rond die Sportstek belangrijk, maar ook de ondersteuning van de buurtcomités verdient onze aandacht. Mensen samenbrengen staat voorop in mijn agenda. Tot slot mogen we sensibiliseringscampagnes voor onze senioren zeker niet vergeten. Gemeentebelangen is een fijne groep mensen waar ik me thuis voel. Deze vriendengroep zorgt ervoor dat beleidsdromen waar gemaakt kunnen worden. Samen met hen wil ik me daarvoor blijven inzetten.