Home » Kristien Strobbe – 11de kandidaat

Kristien Strobbe – 11de kandidaat

Ik ben Kristien, geboren en getogen in Kemzeke, en ik heb nu mijn stek gevonden in de Polderstraat. Ik werk bij rijschool Sanderus in een gevarieerde job waar ik verantwoordelijk ben voor de dagelijkse werking van drie kantoren. Mensen kennen me uit het Kemzeekse verenigingsleven dat ik nog steeds een warm hart toedraag. Verkeer en mobiliteit liggen me nauw aan het hart, in het bijzonder de zwakke weggebruiker. We moeten ook blijven inzetten op het waardig opvangen van onze ouderen en kansarmen. Verder moeten we ook jongeren alle kansen geven en blijven ondersteunen.

Ik ben vooral blij dat de ontbrekende schakels in ons fietswegennet meer en meer worden weggewerkt. Ook de verfraaiing van de dorpskern in Kemzeke en de realisatie van de vrijetijdszone in en rond De Sportstek zijn bijzonder geslaagd. Bij Gemeentebelangen voelde ik me meteen thuis. Via onze verschillende achtergronden slagen we er in om Stekene nog beter te maken.