Home » Kris Van Duyse – 3de kandidaat

Kris Van Duyse – 3de kandidaat

Ik ben Kris, gehuwd met Katrien De Rudder en papa van Tuur en Kaat. Behalve schepen ben ik ook nog commercieel directeur. Vroeger was ik actief bij de chiro, als voorzitter van het jeugdhuis De Cramme en als organisator en medestichter van CrammerocK. Momenteel zet ik mij nog in als organisator van Nering door Sport en Steun, die o.m. de grote prijs Dr. Eugeen Roggeman en de Omloop van het Waasland voor beroepsrenners nieuw leven inblaast.

Als schepen van openbare werken ben ik vooral trots op de realisatie van de Kerkstraat, de nieuwe fietspaden en De Sportstek.

Belangrijke thema’s voor mij zijn openbare werken, mobiliteit, groen en het onderhoud van de begraafplaatsen. Iets betekenen voor de lokale gemeenschap kreeg ik met de paplepel van thuis uit mee.

Politiek is daar een logisch vervolg van: er voor zorgen dat onze mooie gemeente nog mooier wordt, in al zijn aspecten. En dat kan het beste met Gemeentebelangen: een partij die ongebonden is, een groep vrienden die het beste voor hebben met Stekene.