Home » Koen Vernimmen – 21ste kandidaat

Koen Vernimmen – 21ste kandidaat

Ik ben Koen Vernimmen en woon in de Polken, samen met mijn echtgenote Femke en onze 3 zoontjes. Ik ben een echte Stekenaar, ik woon al 38 jaar in Stekene en ik ben momenteel als vrijwilliger betrokken bij heel wat Stekense verenigingen. Ik werk als consultant voor het opleidingscentrum van BMW Group Belux.

Jeugd- en jeugdwerkbeleid blijven mijn stokpaardjes, maar ook mobiliteit vind ik een heel belangrijk thema. En mobiliteit kan je niet los zien van ruimtelijke ordening. Het wonen, fietsen, werken, winkelen,… voor alle doelgroepen in Stekene kan nog aangenamer gemaakt worden. Ook thema’s als cultuur en sport boeien me; elke Stekenaar moet in Stekene zijn goesting vinden op vlak van sport, culturele activiteiten en evenementen zoals CrammerocK. De sporthal is een pareltje geworden, net als het sportaanbod dat door onze gemeente voor kinderen en jongeren wordt uitgewerkt. Ik ben ook blij met de vaste stek voor jeugdhuis De Cramme in de centrumzone.

Gemeentebelangen is voor mij nog steeds een no-nonsense partij, die heel dicht bij de Stekenaar wil staan en steeds pragmatisch te werk gaat, in het belang van elke Stekenaar. Gemeentebelangen gaat niet gebukt onder het juk van een nationale koepel; wat ons interesseert is Stekene en hoe we dat nog beter kunnen maken.