Home » Kenneth De Cock – 19de kandidaat

Kenneth De Cock – 19de kandidaat

Ik ben Kenneth, geboren en getogen Stekenaar en groot gebracht en geworden in café Schuttershof in de Kerkstraat. Ik woon samen in een nieuw samengesteld gezin. Ik werk in de haven van Antwerpen als douanier. De laatste jaren leg ik me toe op het marathonlopen , naast uiteraard mijn grote passie: voetbal. Ik vind het belangrijk om een evenwichtig beleid te kunnen voeren. Vooral het sportbeleid interesseert me. De geplande nieuwe atletiekpiste bijvoorbeeld is een goed plan! De heraanleg van de Kerkstraat is zeer geslaagd. Ook de nieuwe sportaccommodaties zijn een succes. De nieuwe en de geplande fietspaden zijn top, maar er is nog steeds ruimte voor verbetering.

Ik kan me volledig vinden in de standpunten van Gemeentebelangen. Zij zijn doordacht en uitgewerkt. Ook de groeps- en de teamgeest binnen Gemeentebelangen spreekt me aan.