Home » Ilse De Schepper – 16de kandidaat

Ilse De Schepper – 16de kandidaat

Ik ben Ilse, gehuwd met Kris en mama van 6. Ik woon op de Heikant waar ik werk als onthaalouder bij Meneer Koekepeer. Ik ben enorm geboeid door het sociale en de zorg voor mensen. Vandaar dat ik me al een aantal jaren inzet in de OCMW-raad.

Een verkeersveilige gemeente is voor mij een absolute topprioriteit met vooral aandacht voor de fietsers en voetgangers. Verder vind ik ook respect voor iedereen in onze samenleving en voor onze natuur van groot belang. Stekene is een plaats waar het goed wonen is voor alle gezinnen en waar je ook nog perfect kunt blijven genieten van je oude dag. De uitbreiding van het rusthuis is daarom een van de belangrijkste realisaties van afgelopen legislatuur. In de groep van Gemeentebelangen gaat veel aandacht naar het sociale aspect van onze maatschappij. Ik kan me dan ook enorm goed vinden in het programma