Home » Heidi Van Gaever – 8ste kandidaat

Heidi Van Gaever – 8ste kandidaat

Ik ben Heidi, een geboren en getogen Vlaamsgezinde Kemzekenaar. Ik ben getrouwd met Peter en trotse moeder van Domien en Joren. Ik kom uit een groot en warm gezin Mij kom je vaak tegen in ons rijke verenigingsleven (toneelvereniging ’t Kelderken, de Dorpsfeesten, , …). Daar steek ik graag al eens een handje toe. Als huis-aan-huiskapster kom ik overal, waardoor ik veel inzicht krijg in wat er zoal leeft bij de mensen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen hier graag woont, ook de inwoners van de nieuwe wijken. Ik ben sportief: ik loop en fiets graag, en ik wil me dan ook sterk inzetten voor de sport in onze gemeente, ook voor andersvaliden. Een goede opvang voor onze ouderen is eveneens van groot belang. Specifiek voor Kemzeke pleit ik voor extra kinderopvang. Ik ben heel blij met de herinrichting van Kemzekedorp : de vernieuwde kerkomgeving met het nieuwe speelterrein aan de chirolokalen (de “Thuismatch”), de restauratie van het oud- gemeentehuis enz. Het Mysterie Van Kemzeke was een gebeuren dat we nooit zullen vergeten.

Gemeentebelangen is er voor iedereen: het is een toffe en hechte groep mensen die samen mooie dingen realiseren. Dat is de kracht van een goede volkspartij.