Home » Gunter Van Campenhout – 6de kandidaat

Gunter Van Campenhout – 6de kandidaat

Ik ben Gunter. Ik woon samen met Isabelle op de Heirweg in Stekene, richting Klein-Sinaai. Ik ben sedert 2000 onafgebroken gemeenteraadslid. Zes jaar geleden werd ik schepen van cultuur & evenementen, jeugd en communicatie.

Voor mij is het belangrijk om mensen samen te brengen. Stekene leeft, en dat is de laatste jaren meer en meer voelbaar, dankzij de inzet van sterke verenigingen en de vele vrijwilligers die efficiënt ondersteund worden door onze gemeentelijke diensten.

Ik denk samen met alle medewerkers met fierheid terug aan de jubileumvieringen rond de markt en de vaart, rond Klein-Sinaai en Kemzeke en aan de jaarlijks terugkerende zomerconcerten, avondfeestmarkt, Vlaanderen Feest en absolute topper: CrammerocK. Teamwork!

Het succes van het gevarieerde culturele aanbod in Amelberga de jongste jaren vraagt naar meer… Onze jongeren zijn sterk ‘aanwezig’. Dat merken we niet alleen aan de vele leden bij jeugdverenigingen, maar ook aan het succes van de nieuwe jeugdinfrastructuur (jeugdhuis en skateterrein, de omnisportterreinen, de reorganisatie van speelpleinwerking Riebedebie,…).

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik kreeg om de afgelopen 6 jaar het beleid mee vorm te geven. Ik heb enorm veel goesting om met dezelfde drive en evenveel engagement verder te werken aan dit mooie Stekense verhaal.