Home » Grietje Cortebeek – 5de kandidaat

Grietje Cortebeek – 5de kandidaat

Ik ben Grietje en woon samen met Bart en onze drie kinderen in het centrum van Stekene. Ik ben hier geboren en getogen en je hebt me, samen met mijn gezin, zeker al een keertje gezien op een van de talrijke activiteiten die onze gemeente rijk is. In het dagelijkse leven ben ik teamcoach bij VAB en intussen ook al bijna 6 jaar gemeenteraadslid.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze gemeente. Ik wil me blijven inzetten voor voldoende opvang voor ieder kind en zorg op maat voor onze ouderen. Ook de verdere uitbreiding en het onderhoud van onze voet- en fietspaden, zijn belangrijk, net als de verdere ondersteuning van onze lokale economie.

Fier ben ik vooral op wat er gerealiseerd is in de vrijetijdszone rond De Sportstek, die is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor klein en groot, een plaats die nog veel potentieel biedt, ons kloppende, actieve hart van Stekene Ik voel me ook helemaal thuis in Gemeentebelangen: het is een partij die opkomt voor alle inwoners. De combinatie van het Vlaamse karakter, de ondernemingszin en de onafhankelijkheid zijn voor mij drie belangrijke elementen die ik er in terugvindt.