Home » Giovanni De Looze – 23ste kandidaat

Giovanni De Looze – 23ste kandidaat

Ik ben Giovanni, ik ben 19 jaar en heb net mijn eerste jaar rechten aan de universiteit van Gent met succes afgewerkt. Ik ben altijd aangesloten geweest bij Avanti Stekene en tegenwoordig weekendhulp in de slagerij van mijn ouders op de Heikant.

Ik vind het heel belangrijk dat Stekene niet enkel een woonplaats maar vooral een beleefplaats is. Ook de economie en de middenstand in Stekene liggen me nauw aan het hart. Ik wil me als jongeling engageren voor de jeugd in Stekene en hen bewust maken dat politiek dichter bij hen ligt dan ze vaak denken. Ik ben trots dat Stekene met evenementen zoals CrammerocK op de kaart is gezet. En dat we zijn uitgegroeid tot een gemeente die groot genoeg is om belangrijk te zijn maar klein genoeg om het contact met de mensen niet te verliezen.

Het mooie aan Gemeentebelangen is dat zowel verkozenen als andere medewerkers het verschil kunnen maken. Vlaams en liberaal zijn belangrijke punten die ik er ook in terugvind. Momenteel is er geen enkel gemeenteraadslid jonger dan 30. Dat betekent dat die leeftijdscategorie dus niet vertegenwoordigd is. Tijd om daarin verandering te brengen! Werk dus samen met mij en de andere jonge kandidaten van onze lijst mee aan een Stekene voor iedereen!