Home » Evy Huyghe – 14de kandidaat

Evy Huyghe – 14de kandidaat

Ik ben Evy, en woon samen met Jan en onze kinderen Marius en Estée in Klein-Sinaai. Ik werk als administratief bediende bij Smetco, en zorg er dus voor dat jullie afval correct en op tijd wordt opgehaald. Milieu is dan ook een van mijn stokpaardjes. Daarnaast ben ik actief als bestuurslid bij het Vliegend Wiel en het Klei Snoa Cycling Team in Klein-Sinaai. We hebben een wielerploeg voor de jeugd en daarnaast organiseren we wielerwedstrijden voor verschillende categorieën, van de kleinste tot elites zonder contract.

Gemeentepolitiek heb ik leren kennen in Sint-Gillis-Waas, waar ik actief was als gemeente- en OCMW-raadslid. In Stekene ben ik vooral fier over het sportbeleid van de afgelopen jaren. Dan heb ik het niet alleen over de realisatie van de De Sportstek, maar ook over de permanente steun die sportverenigingen krijgen. Belangrijk voor mij zijn vooral veiligheid, sport, gezonde financiën, gemeentelijke diensten en onderwijs. Op plaatselijk vlak is Gemeentebelangen voor mij een uitgemaakte zaak: hier kan iedereen zichzelf zijn.