Home » Dirk Backaert – 4de kandidaat

Dirk Backaert – 4de kandidaat

Ik ben Dirk en woon samen met mijn echtgenote Anne in de Dorpsstraat Wij hebben zes kinderen en acht kleinkinderen. Beroepshalve ben ik huisarts en stichtend arts van Huis De Ro, maar het grootste deel van mijn tijd besteed ik als voorzitter van het OCMW en als schepen. Daarnaast ben ik ook actief als voorzitter van de raad van bestuur van volleybalclub Vamos. Ik kijk tevreden terug op de vernieuwbouw van ons Woonzorgcentrum Zoetenaard, de bouw van de serviceflats aan het Snoezelhof, en de oprichting van Zorg Stekene. Het zijn drukke maar boeiende jaren geweest, met schitterende resultaten.

Politiek is voor mij in de eerste plaats: zorgen voor. Mijn interesses liggen op het sociale en het sportieve vlak, ook volksgezondheid en financiën zijn belangrijk. Ik kom reeds voor de vierde keer op bij Gemeentebelangen. Die keuze was destijds vlug gemaakt. Gemeentebelangen werkt vrij en ongebonden, en heeft voor iedereen het hart op de juiste plaats.