Home » Celien Van Broeck – 22ste kandidaat

Celien Van Broeck – 22ste kandidaat

Ik ben Celien en woon in de Kattestraat. Ik ben afgestudeerd als preventieadviseur en milieucoördinator. Heel mijn jeugd ben ik lid geweest van de Chiro van Kemzeke, leidster en hoofdleidster. Ik ben nog steeds actief in het Gewest Reinaertland en was tot voor kort voorzitter van de Stekense jeugdraad.

Ik vind dat er zeker genoeg aandacht moet blijven voor de verschillende leefkernen in onze gemeente, en voor de vele comités die met evenementen, buurtfeesten enz. de mensen bijeen willen brengen. Ik vind het ook geweldig om te zien hoe vaak het skatepark en de sportveldjes in Stekene en Kemzeke gebruikt worden. Nooit gedacht dat dit zo’n schot in de roos zou zijn.

Gemeentebelangen is een groep mensen waar iedereen met open armen ontvangen wordt, en waar je je onmiddellijk thuis voelt. Fijn is ook dat Gemeentebelangen via onze jeugdwerkgroep extra aandacht heeft voor de jongeren, vooruitstrevend is en “out of the box” durft denken.