Home » Andrea Coppieters – 9de kandidaat

Andrea Coppieters – 9de kandidaat

Ik ben Andrea, getrouwd met Luc, mama van Nico en Robby en trotse oma van Stan en Kai. We werken al 34 jaar als zelfstandige in Klein-Sinaai en ik ben heel actief in onze deelgemeente, o.a. als lid van de KVLV en penningmeester van het comité Onze-Lieve-Vrouw van de Fietsers. Een actief en goed draaiend verenigingsleven zorgt voor een actieve en bruisende gemeente. Als voorzitter van de kerkraad ben ik fier op de volledige restauratie van de kerk en de herinrichting van het wielermuseum.

Ik vind het belangrijk dat we een mooie gemeente hebben waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van de vele evenementen die er worden georganiseerd. Ook de verkeersveiligheid en scouts zijn thema’s waarvoor ik me wil inzetten. Vanuit de verschillende verenigingen waarin ik actief ben, heb ik steeds op Gemeentebelangen als beleidspartij kunnen rekenen. Daarom wil ik nu zelf mijn steentje bijdragen.